Jurnal de gamer: Far Cry 6

Far Cry 6 este primul joc început pe GeForce Now și terminat pe propriul desktop. Înainte de a continua cu acest articol, cordial doresc să vă subliniez faptul că este doar o părere personală bazată pe experiența cu jocul. Un alt lucru ce se merită a fi menționat aici este că înafară de Far Cry 5 și New Dawn, celelalte episoade ca să le zic așa nu au legătură între ele.

Far Cry 6 ne aruncă în mijlocul unei povești inspirată din istoria omenirii: un ținut divers, controlat de un dictator cu ambiții și viziuni ireale. Rolul personajului ales, fie bărbat sau femeie, este acela de a face dreptate și de a restabili ținutul numit Yara. Dacă v-a plăcut Batman câtuși de puțin există șansa să vă placă și această ”reîncarnare” marca Ubisoft.

Jucătorul are libertatea de a selecta o regiune cu care să înceapă misiunea nobilă de a salva Yara. Este indicat în acest moment să completați cât de multe misiuni in fiecare regiune, atât pe cele principale (Story missions) cât și pe cele secundare. Acest model de joc este omniprezent în lumea Far Cry începând cu 3, având rolul de a permite jucătorului să atingă un grad cât mai mare posibil, înainte de a se muta în altă regiune.

Din momentul când gradul avut este unul destul de mare, rata de succes a misiunilor crește exponențial până în momentul când devine ceva repetitiv dar necesar pentru a debloca anumite misiuni principale. În funcție de arsenalul avut fiecare jucător va putea deduce cum anume să abordeze misiunile.

Experiența mea cu jocul a fost plăcută, faptul că în unele momente am avut un sentiment ”deja-vu” nu m-a afectat prea tare, am continuat până în momentul când a avut loc confruntarea finală. Din păcate nu pot spune că finalul a fost pe placul meu, dar a fost totuși diferit față de celelalte episoade. Care este acela !?… păi aici începe provocarea mea, încercați și vedeți. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *