Link exchange

web link_iconDin ce am văzut pe bloguri există o pagină dedicată acestui tip de schimb de link-uri a.k.a. link exchange. Din ce îmi arată și graficul blogului meu, numărul de vizitatori este în medie de 90-100 pe zi, ceea ce mă face să îndrăznesc să creez și această pagină, din dorința de a oferi acces celor pasionați de linux sau celor care migrează de la windows la linux.

Astfel, fără să mă mai întind prea mult la vorbă, dacă doriți să facem un schimb de link-uri lăsați un mesaj în cadrul acestei pagini sau îmi scrieți un mail la adresa Creationn at gmail.com în care să precizați că doriți un schimb de link-uri, numele și adresa pe care sa o adaug în blogroll. Confirmările vi le voi face între 24 și maxim 48 de ore de la data când am văzut mesajul și aștept același lucru și de la voi. Această masură a fost adaugată din cauza atitudinii pe care unii utilizatori au avut-o față de mine în timpul unor schimburi de link-uri. Nu voi promova saituri sau bloguri fără un link exchange.
Datele mele pentru blogroll sunt:
nume Blogul unui internaut
adresa http://belicos.ro/
Vă mulțumesc și desigur colaborare de lungă durată să avem! :)

NOTIFICARE 16.02.2013: acest blog a migrat de pe subdomeniul http://creationn.webbusiness.ro către domeniul belicos.ro. Spre surprinderea mea nu toți parteneri cu care am făcut schimb de linkuri au actualizat adresa mea în blogroll nici măcar la o săptămână după ce am trimis notificări; ba chiar unii au încă adresa veche a blogului de pe wordpress. Drept urmare mă văd nevoit să elimin acele adrese din meniul blogului, considerând că nu doriți să mai colaborăm. Dacă doriți să reluăm colaborarea lăsați un mesaj în cadrul acestei pagini.

NOTIFICARE 07.08.2016: Parteneriatul prin schimb de linkuri a fost reluat.

Actualizare la media de vizite: 12 mai 2011
Actualizare la regula de link exchange: 2 noiembrie 2011
Actualizare la nume: 23 octombrie 2012
Actualizare la nume: 28 noiembrie 2012
Actaulizare la nume și adresă: 7 februarie 2013

7 comments

 1. Buna seara! Detin un Website TV Online pe wordpress , as dori sa am blogroll cu cat mai multe alte bloguri ,chiar si cu acest website, va multumesc!

  1. Salutare, multumesc de vizita si de propunere. Din pacate va trebui sa iti refuz propunerea de link exchange, nu promovez site-uri cu acel tip de continut.

   Daca tu mai adaugat la tine in blogroll te rog sa ma stergi.

 2. Salut!
  Sunt admin la tutorialevideoit.ro sunt interesat pentru schimb de link.

  Despre: Tutoriale Video

  -Tutoriale Video conține videoclipuri explicative despre diferite programe,trucuri windows,linux,grafica urmat de o secțiune ușor de navigat cu diferite categorii pentru descărcare programe gratuite.

  Daca doriti sa facem schimb de link va rog sa ma anuntati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *