Descarcă

Din dorința de a veni în ajutorul celor care accesează acest blog, am decis să fac o zonă ce cuprinde linkuri către site-uri oficiale ce facilitează descărcarea de programe sau sisteme de operare. În cazul sistemelor de operare oferite de compania Microsoft, respectiv Windows 8.1 și Windows 10, este necesar să aveți cheia de activare. Distribuțiile linux sunt oferite gratuit, iar acestea pot fi descărcate de pe site-ul dezvoltatorului respectiv. Metoda recomandată de download fiind cea prin protocolul Torrent. Imaginile ISO obținute pot fi scrise pe un DVD sau pe un stick USB.

Fiecare sistem de operare are o perioadă în care primește actualizări de securitate. Pentru sistemul de operare Windows există un tabel disponibil la acest link. Distribuțiile linux au perioade diferite în care primesc actualizări, de aceea este bine să verificați dacă acestea sunt pe placul vostru înainte să folosiți sistemul de operare. Linkurile către distribuțiile linux au la bază utilizarea personală, dar există și altele care probabil pot fi pe gustul vostru.

Dacă aveți sugestii de programe care pot face acest blog util pentru voi vă rog să transmiteți feedback-ul prin comentariile voastre. Excluse de la această zonă sunt programele si crack-urile care încalcă într-un fel sau altul drepturile de autor. Voi încerca cât de mult pot să mențin linkurile funcționale, dar dacă ele sunt dezactivate de furnizor vor fi șterse și de către mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *