Un altfel de joc Tetris

Dacă nu ați încercat Tertis până acum timpul nu este pierdut. Blocurile trebuie potrivite astfel încât sa fie realizată minim o linie pe orizontală, cu cât mai multe linii cu atât mai multe puncte de câștigat… și cam atât se poate face pe jocul cumpărat de la tarabă :) . În cazul în care aveți un dispozitiv cu Android prin zonă, o sa vedeți că există destule ”versiuni” de Tetris, unele salvează scorul într-un clasament (folosind Google Play Games), altele mai permit și partajarea scorului către diferite rețele de socializare precum Facebook sau Twitter.

De curând am descoperit și alte jocuri care seamănă cu jocul clasic Tetris, dar îmbină și complicitatea unui puzzle, mai pe scurt în Tetris puteam roti piesele din joc, pe când la cel puzzle sunteți obligați să le încadrați. Am găsit câteva astfel de jocuri tip puzzle pe care să le recomand celor dornici să încerce:

Block Puzzle – oferit de Block Puzzle Games 2018
Puzzle Game – oferit de Free Puzzles
Wood Block Puzzle – oferit de Block Puzzle Free Games
Wood Block – Music Box – oferit de головоломка world studio (mai jos gameplay)

Distracție plăcută ! :)

2 comments

  1. Bine că tu te joci în continuare jocul ăsta :) Eu, ți-am zis, parcă, m-am jucat atunci la început, apoi am uitat de el, ca și multe alte aplicații din telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *