Call of Duty 4 Modern Warfare

Pentru cei care nu știu Call of Duty 4 Modern Warfare este un joc care încă mai are adepți, cu destule servere disponibile și comunități active. Fanii seriei îl consideră cel mai bun, dar probabil că acest lucru este întărit și de faptul că este destul de ușor de crackuit pentru a fi jucat și fără să fie cumpărat. Așa cum bine știți acest site nu promovează materiale piratate drept urmare dacă doriți îl puteți cumpăra de pe Steam cu banii puși deoparte de la vicii :)

Partea de single player este destul de bine realizată misiunile întotdeauna vor avea un element surpriză dar per ansamblu jocul este destul de bine ancorat la situația secolului în care ne aflăm, cu zone de conflict în diferite colțuri de lume. De ceva timp pentru acest joc am găsit un mod ”zombie” pentru versiunea de multiplayer a jocului și am ajuns astfel pe serverele celor de la fnrp-servers.com fiind o alternativă mult mai bună decât seria Black Ops.

În urmă cu două săptamâni vechiul meu calculator a trecut în lumea celor… ”drepți” și a fost nevoie să cumpăr unul nou logic. Configurația cea nouă este compusă dintr-un procesor Intel I5 generația a treia, 12 gb de RAM la care se adaugă aceiași placă video Nvidia GeForce 430 GT și discurile cu platane. O dată reconfigurat Steam am dorit să mă delectez cu acest mod zombie dar ”surpriză, surpriză” partea de multiplayer nu mai funcționa. Soluția pe care am găsit-o este destul de banală, jocul are nevoie de un microfon conectat pentru a emula un dispozitiv numit ”Stereo Mix”, asa cum este descris în acest tutorial pe care trebuie să îl activați. De ce așa? nu știu… dar mă bucur că am păstrat microfonul și nu l-am vândut :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *