Spotlight – Linux pentru incepatori , s-a incheiat !

Acum ceva timp demaram un proiect personal privind obtinerea unui feedback din partea comunitatilor locale de distributii linux prezente in Romania ce putea ajuta orice incepator in a alege distributia linux preferata. Mailul cu chestionarul a fost trimis urmatoarelor comunitati : Fedora Romania, Mandriva Romania, openSUSE Romania, Linux Mint Romania, Ubuntu Romania si un invitat special grupul de discutii Linux Romania. Fiind inca un blog mic(doar 3400 de vizite de la crearea lui), probabil ca abordarea mea a parut cam mica si poate de aceea nu toate comunitatile au raspuns, anume Fedora si Ubuntu; nu este nimic nu m-am suparat a fost alegerea lor.
Durata proiectului meu a fost de 3 luni (mai precis pe 28.07.2010 face exact 3 luni) demarat in mai. Eu unul pot spune ca sunt multumit de rezultate si de deschiderea anumitor comunitati catre persoane ca mine ce detin bloguri pentru incepatorii in linux
Tin sa multumesc pe aceasta cale urmatoarelor comunitati pentru raspunsul lor(in ordinea in care mi-au raspuns la chestionar) :
Linux Mint Romania ; link catre interviu
Grupul de discutii Linux Romania ; link catre interviu
Mandrivausers Romania ; link catre interviu
openSUSE Romania ; link catre interviu

La cati mai multi utilizatori in cadrul comunitatilor va doresc ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *