Pokemon Go și alternativele sale

Într-un fel sau altul cu toții am auzit de Pokemon, fie că era vorba de acele desene animate de pe Pro Tv pe vremea când eram eu pici, jocurile de pe console și nu în ultimul rând jocul lansat pentru Android și Ios. Nu trebuie neapărat să vă placă jocul lansat recent și în România, dar a fost pentru câteva luni un fenomen, cu părți bune dar și rele.

Din ce am observat jocul Pokemon Go are nevoie de un dispozitiv cu 2Gb RAM și minim Android 4.4, lucru care pentru cei care au un telefon de buget este probabil inaccesibil. O altă chestiune, dacă telefonul cu Android a fost modificat și astfel s-a obținut accesul root, jocul nu va rula deloc. Deci, care ar fi cea mai apropiată alternativă ?

O alternativă la Pokemon Go, probabil că singura în acest moment este jocul Monster Ball Go, practic o copie a Pokemon Go dar cu alți monștri. Cerințele jocului îl fac mai accesibil, minim Android 4.0 și 1Gb de RAM pe dispozitiv. Personal nu am apucat să îl joc dar cred eu că va deveni o alternativă viabilă, mai ales din cauza cerințelor mai reduse față de Pokemon Go.

Dacă nu aveți o consolă Nintendo și nici un telefon cu 1-2 Gb RAM atunci puteți avea în vedere și alternativele mai clasice, ca să le numim așa, jocurile de tip browser sau client. La o scurtă căutare pe Google folosind cuvintele cheie ”pokemon mmorpg” am putut găsi câteva site-uri care ar putea să fie pe placul fanilor Pokemon:
Pokemon Battle Arena – se vrea a fi versiunea originală a jocului adaptată pentru modul online, oare așa să fie?
Pokemmo – dorește să ofere un mediu plăcut de joc fără compromisuri
Pokemon Planet
Pokemon Pets
Pokemon Dawn of Darkness – prescurtat PDOD :)
Pokemon World Online
Pokemon Revolution Online – a fost plasat ultimul deoarece prin intermediul furnizorului meu de internet pagina se încarcă mai greu, nu știu dacă este o problemă de rețea sau pur și simplu așa se încarcă .
Fiecare dintre aceste jocuri necesită crearea unui cont, drept urmare aveți în vedere să nu folosiți aceiasi parolă peste tot, găurile de securitate pândesc la tot pasul.

Distracție maximă tuturor Trainer-ilor ! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *