Migrare către Bitbucket

Într-un articol anterior v-am adus în centrul atenției faptul că platforma GitHub a făcut niște modificări care pot genera întrebări de natură etică. Nu se cunoaște modul în care s-a folosit codul existent de pe platformă pentru a antena opțiunea GitHub Copilot, mai ales când opțiunea se vinde cu 10 dolari pe lună. De vreme ce codul meu este oferit gratuit celor care doresc să îl modifice după bunul plac, mi s-a părut aiurea situația așa că am ales să migrez către Bitbucket.

Platforma Bitbucket îmi este familiară pentru că este ceva ce folosesc și în mediul organizațional în care îmi desfășor profesia. Pachetul gratuit oferit de Bitbucket îmi acoperă necesitățile, respectiv să am un spațiu virtual în care îmi găzduiesc umilele creații plus integrarea cu Jira care îmi permite astfel să centralizez cumva activitatea depusă sub formă de sarcini.

Astfel, pe profiul de GitHub am pus un anunț în care am precizat noua locație de pe Bitbucket, https://bitbucket.org/bogdanmarius/ . Toate acele depozite sunt publice și pot fi clonate după bunul plac, cât despre contul de Github, îl voi folosi pentru a face fork-uri de la proiecte sau depozite care mi se vor părea utile, înainte de a ajunge pe Bitbucket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *