KDE 4.8.2

In ultimele 24 de ore am tot scris despre programe care folosesc intr-un fel sau altul platforma companiei Nokia, anume Qt. Astfel m-am decis sa inchid ziua exact pe acelasi ton, anuntandu-va ca a fost lansat KDE 4.8.2.

Conform articolului publicat pe blogul dedicat acestui mediu de lucru, KDE 4.8.2 aduce urmatoarele elemente in centrul atentiei: Today KDE released updates for its Workspaces, Applications, and Development Platform. These updates are the second in a series of monthly stabilization updates to the 4.8 series. 4.8.2 updates bring many bugfixes and translation updates on top of the latest edition in the 4.8 series and are recommended updates for everyone running 4.8.1 or earlier versions.

Pentru a afla mai multe detalii despre noua versiune si defectele de functionare care au fost corectate va sugerez sa accesati acest sait si respectiv acest sait. Personal nu am de gand sa trec pe KDE 4.8 din cauza a doua defecte care isi fac de cap si anume cel de la meniul de logare si cel al sunetelor specifice mediului de lucru; voi face acest pas o data cu lansarea openSUSE 12.2 cand sper eu ca lucrurile vor sta mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *