Jurnal de gamer: Roblox

Roblox este o combinație interesantă din puncte de vedere al design-ului: este platformă online, este o unealtă prin care se poate crea conținut și este free 2 play. Roblox a fost dezvoltat inițial pentru Windows, dar o dată ce platforma a devenit populară, a fost dezvoltată și pentru iOS, Android și consola Xbox One. După ce ați instalat Roblox pe dispozitivul vostru, primul pas implică realizarea unui avatar care să vă reprezinte în acel mediu virtual. Al doilea pas implică să alegeți un joc pe care să îl explorați și astfel să interacționați cu alți jucători. Cele menționate anterior aduc în prim plan un concept destul de cunoscut pe internet și anume Metaverse.

Nu știu cât de mult v-am atras atenția prin cele enunțate în primul paragraf, dar totuși dacă aveți nevoie de o pauză și doriți să încercați ceva diferit din confortul dispozitivului vostru preferat, vă pun în prim plan câteva sugestii:
Natural Disaster Survival
Sonic Speed Simulator
Driving Simulator
Destruction Simulator
Summer Forest
Brookhaven RP

După ce ați creat un cont pe platforma Roblox și ați încercat vreuna din sugestiile anterioare, o să vedeți că în timp vor fi generate diferite recomandări. La fel ca și în cazul altor jocuri free 2 play vă recomand cordial să vă implicați financiar doar dacă considerați că este necesar. Distracție plăcută !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *