Jurnal de gamer: Far Cry 3

Far Cry 3 a fost al doilea joc ales de mine din cadrul acestei francize pentru a fi explorat. Far Cry 2 mi s-a părut puțin exagerat din cauza faptului că personajul era bolnav de malarie, lucru care pica în momente proaste de cele mai multe ori, părerea mea desigur. Revenind la Far Cry 3, acesta este primul joc cumpărat cu bani câștigați din minat :) și nu, nu am păcălit statul român, jocul fiind cumpărat direct cu portofelul digital din cadrul exchange-ului.

Am început povestea cu doi în urmă pe calculator și am terminat-o zilele acestea folosind platforma Nvidia Geforce Now. Spre deosebire de primul Far Cry, în partea a treia jucătorul este într-o misiune nobilă, cea de a-și salva prietenii, fiind nevoit ca pentru acest lucru să găsească tot felul de ”aliați”. Un trailer detaliat al jocului îl aveți desigur pe Youtube.

Pe lângă misiunea principală, mai aveți și pe cele secundare care să vă ajute să obțineti bani și materiale. Abordarea personală a fost ca mai întâi să capturez turnurile radio și apoi taberele de mercenari de pe toată insula, astfel încât să pot face mai ușor fast-travel între punctele de interacțiune cu misiunea principală de salvare a prietenilor.

Și cam atât de la mine… spor la joc ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *