Jurnal de gamer: Need for Speed Undercover

Au trecut foarte mulți ani de când am terminat jocul Need for Speed Undercover, dar se poate spune că am simțit puțină nostalgie, mai ales că acest joc provine dintr-un timp în care atunci când cumpărai un joc aveai tot ce îți trebuie, da,da, nu te mânca portofelul după chestii extra precum jocurile de acum.

Lăsând chestiile siropoase deoparte, jocul este din 2008 dar asta nu trebuie să vă păcălească grafica este bună la fel și cursele sau mașinile. Personal consider că povestea este oarecum ”trasă de păr”, o mică telenovelă marca Electronic Arts, dar asta nu m-a împiedicat să mă delectez.

După ce ați parcurs ”povestea” și ați făcut dreptate, nu vă mai rămâne decât să continuați explorarea orașului atrăgând astfel atenția forțelor de ordine din joc. Faptul că pot să continui să îmi testez liber nevoia de viteză cu poliția după mine, a reprezentat la fel ca și în cazul Need For Speed Most Wanted din 2005, un motiv pentru care am păstrat jocul și folderul din My Documents cu salvarea progresului realizat.

La ora actuală jocul Need for Speed Undercover nu mai este disponibil pe Steam sau Origin, dar pe site-uri precum acesta încă mai puteți cumpăra jocul la un preț ce rivalizează un pachet de țigări (da, am ceva cu fumatul ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *