Jocuri Free 2 Play

Jocurile din categoria Free 2 Play există de ceva timp şi au menirea de a stoarce, pardon, obţine profit de la jucători pe termen lung. De regulă, atunci când ne gândim la un joc Free 2 Play, trebuie să înţelegem faptul că la un moment dat, dacă se va dori obţinerea unor avantaje, trebuie să plătim, aşa numitele micro-tranzacţii. Succesul acestor jocuri constă fix în aceste micro-tranzacţii şi pe conţinut, drept urmare dezvoltatorii unor astfel de jocuri trebuie să găsească un echilibru care să le aducă succes.

Printre jocurile din colecția mea de pe Steam există și câteva jocuri Free 2 Play, unele pe gustul meu, altele care au fost dezinstalate după primele minute (de regulă 5 minute). Acest articol nu se vrea a fi un top ci doar o listă de recomandări personale plus cele oferite de Steam. Ca în cazul oricărui joc, va fi necesar (probabil) un cont de la care va trebui sa rețineti datele de logare plus faptul că trebuie să investiți timp dacă nu vreți să plătiți pentru anumite avantaje.

Recomandările mele cuprind următoarele titluri:
Team Fortress 2
Warframe
Sven Co-op
Codname CURE
Hawken

În categoria Free 2 Play prezentă pe site-ul celor de la Steam există destul de multe opțiuni, care probabil acoperă gusturile celor interesați. Puteți consulta ceea ce apare la ”Popular New releases” sau dacă vă bazați pe gusturile altora puteți căuta în categoria ”Most Popular”. Din categoria ”Most Popular” am ales și eu câteva repere:
Spiral Knights
AirMech
Unturned
Marvel Heroes
Path of Exile
– și multe altele… :)

Dacă sunteți în situația în care World of Warcraft nu este pe gustul vostru, alternativele pot fi sau nu pe gustul vostru, asta deoarece aduc cu ele un șir lung de micro-tranzacții. Iată câteva exemple:
Devilian
RIFT

Distracție plăcută :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *