Jocuri de tip Run pentru Android

Dacă ați avut atunci când erați mici acele jocuri de tip Brick Game 9999 in 1, cu siguranță ați încercat și celelalte alternvative, respectiv acel joc cu ”mașinuța” al cărui scop era să conduci cât mai mult pentru un scor cât mai mare, evitând diferite obstacole și la o viteză din ce în ce mai mare.

Jocurile de tip ”Run” care există pe Android crează aceiași atmosferă, singura diferență fiind reprezentată de faptul că anumite avantaje pot fi cumpărate contra-cost de către cei interesați. În cadrul acestui articol am decis să realizez un top trei personal cu acest tip de jocuri.

Topul meu conține următoarele trei jocuri:

Subway Surfers


Ideea jocului este simplă: alergi cât poți de mult fără să fi prins. Planșele de zbor și cheile pot fi folosite ca și avantaje, uneori pot fi găsite în timpul jocului sau sub formă de premii. Este important să colecționați monedele vă ajută să cumpărați mai multe planșe. Cheile care vă salvează sunt contra-cost.

Top Gear: Race the Stig


Povestea este aceiași ca la Subway Surfers, monedele sunt înlocuite cu șuruburi iar forma cheii este una specifică pentru tematica jocului.

Redline Rush

Un mix între Subway Surfers și Top Gear: Race the Stig, jocul Redline Rush mizează pe faptul că trebuie să conducem o mașină prin trafic în contra-sens, cu poliția în urmă, colecționând diamante din care obținem monede precum și dolari. Dacă nu doriți să colectați dolarii atunci se poate apela la cumpărarea lor.

Un mare dezavantaj aici, jocurile nu au suport pentru cloud, ceea ce înseamnă că datele / progresul se poate pierde dacă dispozitivul nu mai funcționează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *