Jocuri de tip Idle pentru Android

Iată că a venit și vara, sezonul în care ne uităm la cer iar soarele dorește să ne arate ce îmbietor este. Uneori doar soarele nu ne ajunge și astfel sfârșim în a fi plictisiți. Laptopul a fost prea mare de cărat în bagaje sau pur și simplu doriți să îl mai lăsați în ”pauză”, drept urmare vă uitați către telefon sau tabletă care probabil au căutat atenția voastră de mult timp.

În conținutul acestui articol doresc să prezint câteva jocuri pentru Android (probabil ca unele merg și pe Ios) care mai pot sparge monotonia, dar fără să vă țină legat de dispozitiv prea mult timp, doar nu vreți să ratați vreun moment interesant în vara asta. Jocurile de tip Idle care exită în portalul Google Play nu necesită interacțiune continuă cu dispozitivul fiind nevoie doar să parcurgeți unul sau mai multe nivele, astfel încât personajul din joc să aibe ce anume să continue după ce închideți aplicația.

Lista pe care am alcătuit-o cuprinde următoarele titluri:
Idle Space Clicker

Nonstop Knight – Idle RPG

Crush Them All

– Endless Frontier Saga 2 – Online Idle RPG Game
https://www.youtube.com/watch?v=x1e1uF1WBUw

Jocurile sunt Free-2-Play, desigur că în mod normal se pot cumpara contra-cost avantaje care să vă ajute cu progresul, dar recomandarea mea personală este să băgați bani dacă interesul este maxim. De asemenea, dacă folosiți Android aveți în vedere să le conectați la serviciul Google Play astfel încât să nu pierdeți progresul realizat (aplicabil același lucru și la Ios) sau cu un cont de Facebook. Dacă am ratat ceva vă rog să precizați în comentarii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *