Am vânat prin Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6 este un joc destul de vechi, fiind pe piaţă de 18 ani. Este unul dintre jocurile destul de preferate de români, care fie nu au ales (încă) o versiune mai nouă sau deţin un calculator mai vechi, dovada clară în acest sens fiind gârla de servere disponibile. Dat fiind această situaţie am decis şi eu să revizitez acest joc mai ales după ce Valve chiar a lansat acum ceva timp un set de actualizări :)

Vestea proastă pentru cei care au Windows XP sau Vista este că după 1 ianuarie 2019, nu se vor mai putea bucura de acest joc (şi altele) deoarece Valve va renunţa la suportul pentru cele două sisteme de operare, in ceea ce priveşte clientul Steam, deci fie realizaţi trecerea la Windows 7, 8, 10 sau vreo distibuţie linux :D

Calculatorul pe care am avut plăcerea de a mă juca este un AMD Duron cu procesor de 1100 Mhz, 640 Mb RAM, placă video Nvidia GeForce FX 5200 cu 128 VRAM, sistem de operare Windows XP. Fiind un calculator veteran rezoluţia din joc a fost setată pe 1024 x 768, oscilaţia cadrelor pe secundă (FPS) fiind între 20-60. Am încercat să vânez cât am putut de bine, dar m-au vânat şi alţii, un avantaj aici fiind dat de numărul de codaţi din echipa ta sau din cea adversă, personal a contat jocul pe acest calculator vechi care se descurcă acceptabil chiar dacă uneori aveam doar 15 cadre pe secundă (FPS).

Vânătoarea continuă aici în Counter-Strike 1.6, dar şi în versiunea cea mai nouă Counter-Strike: Global Offensive după cum spun unii…

2 comments

  1. Tu tu tu.. ăsta ești tu.. ne vânezi ca-n CS:GO :)))))) Ți-am zis doar că o să dau bani pe el și-l cumpăr și eu.. din nou :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *