Jocuri de tip Farm pentru Android

În articolele anterioare am prezentat succint câteva tipuri de jocuri pentru Android, precum cele din categoria Run, Idle sau RPG cu care puteați ”freca menta” atunci când simțeați nevoia. În cadrul acestui articol voi prezenta câteva jocuri de tip Farm pe care am avut ocazia să le încerc atât pe telefon dar și pe tabletă, tabletă care este dotată cu un procesor Quad Core și doar 1Gb de RAM.

Primul joc din prezentarea mea de astăzi este Township, fiind unul dintre preferatele mele. O combinație bună între un joc de tip Farm dar și unul în care trebuie dezvoltat și orașul, iar cetățenii trebuie onorați cu diferite comenzi. Jocul suportă sincronizarea datelor între dispozitive prin folosirea Google Play Games sau prin conectarea cu un cont de Facebook.

Lista continuă, al doilea joc ce se merită a fi menționat este Hay Day. Acesta oferă experiența tipic de fermă, unde jucătorul trebuie să facă destule provizii pentru a onona comenzile, a face hrană și desigur pentru a realiza diferite tipuri de rețete. Ca și Township, suportă sincronizarea pe mai multe dispozitive, folosind Google Play Games sau Facebook.

Am ajuns și la numărul trei, Family Farm Seaside care și-a găsit locul în lista mea. Prezintă un alt concept al jocului de tip Farm, ideea fiind practic aceiași: dezvoltarea unei ferme și realizarea de misiuni (quest-uri) pentru a progresa. Jocul suportă sincronizarea prin Facebook a datelor, astfel că vă puți bucura de el și pe un alt dispozitiv.

Cu siguranță mai există și alte jocuri de acest tip pe Google Play, iar mai nou titlurile le puteti găși și în Windows Store ca și aplicație pentru Windows 10. Din partea mea multă distracție și nu uitați orice lucru peste măsură nu mai este o plăcere. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *