In centrul atentiei: Yoono

yoono-logoDaca acum cativa ani fenomenul retelelor de socializare era redus si dominat de Facebook, astazi acest fenomen a devenit global fiind amplificat si de aparitia unor retele noi de socializare precum Google Plus dar si de aplicatii care permit utilizatorului o interactiune sporita cu acestea. Fie ca este vorba de dispozitive mobile, medii de lucru linux si windows, toate ofera intr-un fel sau altul cel putin o cale de a socializa.

Astfel, in centrul atentiei de aceasta data am ales sa va aduc aplicatia de chat si socializare Yoono.
Yoono ofera utilizatorului sansa de a se conecta printre altele la urmatoarele retele de socializare si chat: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, GTalk si AIM. Yoono poate fi folosit ca si add-on de Firefox sau ca o aplicatie de sine statatoare lucru cu adevarat util pentru cei care dintr-un motiv sau altul nu folosesc navigatorul Fundatiei Mozilla; suportul pentru Chrome este momentan inca in stadiu beta dar cu siguranta un feedback ar fi util celui care a creat programul. Pe langa suportul pentru windows, linux sau mac, aplicatia Yoono poate fi instalata si pe dispozitivele mobile iPhone, astfel ca puteti socializa de oriunde va doreste sufletul.

In final nu conteaza de unde socializati si cat, ci conteaza cu cine anume socializati caci nu stiti niciodata cine va vrea raul in acest spatiu virtual. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *