In centrul atentiei: AndroidQuestions.org

In urma cu ceva timp am ales sa promovez o comunitate linux din Romania si ulterior am descoperit ce greseala mare am facut. Astazi in a treia zi de Pasti mi-am propus sa imi indrept greseala cat de cat si am ales sa aduc in centrul atentiei o comunitate internationala despre care am auzit lucruri bune si despre care am auzit ca este gestionata de niste oameni capabili.

AndroidQuestions.org este o comunitate “sora” daca i se poate zice asa, fiind inrduita cu LinuxQuestions.org un loc in care am descoperit de cele mai multe ori ca este bine sa pui o intrebare. Partea si mai buna in toata povestea este ca ai sanse sa mai gasesti si romani care posteaza si care implicit te pot ajuta. Daca primul proiect are in vedere tot ce tine de linux, AndroidQuestions.org dupa cum si numele o spune, va incerca sa construiasca un loc specific discutiilor intre utilizatori de Android. Din ce am putut vedea ambele site-uri folosesc acelasi date de logare, ceea ce inseamna ca daca aveti cont pe LinuxQuestions.org, veti putea folosi aceeasi combiatie utilizator/parola si pentru AndroidQuestions.org.

Nu sunt utilizator al sistemului de operare Android dar nu pot decat sa sper ca si aceasta comunitate se va ridica la nivelul primei in ceea ce priveste calitatea datelor si respectiv a utilizatorilor ce o transmit. Cu o oarecare frica ma intreb oare ce entitati locale se gasesc in spatiul carpato-danubiano-pontic care promoveaza Android ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.