Alternate Urt Source Code Project

De ceva timp sunt de parere ca jocul Urban Terror merge intr-o directie gresita si aici nu fac referire la ultimele probleme avute de comunitate prin atacurile DrDos ci ma refer la legatura dintre cei care creaza jocul si public. Aseara am fost surprins sa aflu ca anumiti membrii ai comunitatii care nu sunt afiliati ai Frozen Sand cei care au creat Urban Terror, au decis sa apeleze la programele cu sursa libera pentru a crea ceva mai accesibil celor care doresc sa se implice.

Numele proiectului ce se bazeaza pe programe cu sursa deschisa poarta numele de Alturt, Alternate Urt Source Code Project precum o zice si titlul, fiind gazduit de acest sait. Descrierea proiectului este una cat se poate de scurta si obiectiva: Alternate Urt Source Code Project attempts to implement an opensource version of Urt. So mod authors can create mods under ioUrbanTerror. This software is in no way associated with Frozen Sand/Silicon Ice Development. Daca pana aici totul suna destul de bine, partea mai interesanta abia acum vine si este evidentiata de acest log realizat de un utilizator. Personal si eu sunt de parere ca denumirea saitului trebuia sa fie alta dar speculez ca atitudinea acelui membru din echipa Frozen Sand este mai mult una de aversiune fata de oricine doreste sa creeze ceva independent de Urban Terror; pacat …

Nu stiu cat de mult succes va avea acest proiect pe viitor dar momentan versiunea 0.02-alpha este disponibila spre testare si poate fi descarcata accesand acest link. Spor la testarea acestui mod de joc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *