Gnome 3.8 VA AVEA modul ”Fallback”

Este posibil ca articolul anterior să vă fi rănit spiritul FLOSS, nu este nici o problemă, acest articol va aduce o veste bună, mai ales dacă sunteți fani ai mediului de lucru Gnome 3.x, chiar și acum când interfața lui este cu totul diferită față de versiunea 2.x. Într-un articol anterior anunțam o cu totul altă schimbare… ”schimbare care a fost schimbată” din nou pentru Gnome 3.8.

Alex Diavatis, a anunțat în cadrul unui articol de pe worldofgnome.org, că după multe discuții pro și contra s-a adus la decizia de introducere a unei sesiuni ”Gnome classic” pentru acei utilizatori care nu au o placă video destul de capabilă pentru a rula mediul de lucru la capacitatea sa normală. Optarea pentru acest tip de sesiune se va face desigur din meniul de logare. Ca și în cazul anunțului anterior despre renunțarea la ”fallback mode”, există și acum câteva lucruri încă nedeterminate, unul dintre ele fiind chiar numele acestei sesiuni, căci ”gnome classic” nu pare a fi pe gustul dezvoltatorilor.

Până la lansarea oficială a mediului de lucru Gnome 3.8 din 28 martie 2013, mai este destul timp așa că țineți-vă degetele încrucișate și sperați pentru ceva bun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *