Gamer`s Feedback: jucator de Urban Terror

Al doilea feedback vine din partea unui jucator de Urban Terror. Pentru cei care nu stiau pana mai acum o luna eram implicat in cadrul acestei comunitati dar am decis sa ma retrag si sa o las pe mainile celor care se pricep mai bine ca mine la acest joc. Iata raspunsurile primite de la acest jucator:
1. Ce recomanzi persoanelor sceptice care privesc cu neincredere jocurile gratuite?
Jocurile gratuite au calităţi extraordinare faţă de cele piratate. În primul rând le recomad deoarece nu sunt exigente când vine vorba de specificaţile calculatorului şi de fel comunitatea te poate ajuta cu problemele jocului. În al doilea rând nu costă nimic şi în mod sigur orice român îşi poate permite o distracţie pe calculator fără să „fure”.
2. Dintre atatea jocuri gratuite de ce tocmai acesta? De ce nu altul?
Urban Terror a fost scăparea mea de anturajul rău pe care mi l-am creat în cartier. Cu acest joc pot spune că m-am lăsat de fumat ( etc – altele dar nu le voi spune aici ) şi de prima oară l-am găsit interesant, chit că uneori devine stresant. Sunt un fost jucător de Quake 3, Counter Strike, Half Life, Serios Sam .. etc, etc.. tot ce ţine de Shooter mănânc pe pâine primul meu joc pe calculator fiind HalfLife unde am excelat pe plan local. Iar în 2007 era un shooter cu viteză de Quake în genul HalfLife, mi-a plăcut instant.
3. Jocul pe care il practici la ora actuala are Comunitate in Romania?
Da, adresa actualmente este http://urbanterror-ro.com . Este un loc liniştit cu o activitate destul de slabă dar cu timpul nu se ştie niciodată. Nu ştiu dacă jucătorii îşi dau seama cât înseamnă un tutorial sau o informaţie în plus pe internet, chiar şi translatată în română, eu unul încerc să ajut cum pot.
4. Pe viitor crezi ca acest joc va deveni un rival pentru unul comercial, gen Counter Strike/WoW?
Nu ştiu sigur, nu se poate compara cu jocurile actuale de pe piaţă într-u cât are o categorie aparte. Jucatorii UrT în general evită confruntările cu alţi jucători „comerciali” şi au propriile „jucării/unelte” dacă mă înţelegi. Oricum a depăşit unele shootere comerciale iar firmele au luat în ochi noul trend „free gaming”.
5. Atitudinea/comportamentul intr-un joc conteaza, care sunt recomandarile tale in aceasta directie ?
Nu este foarte important dar într-o echipă pot spune că se simte foarte mult. Când joci doar pentru scorul tău este una, alta este când joci pentru echipă.. iar aceastea doamnelor, domnilor şi copii sunt jocuri de echipă :)
6. Pareri personale: exista ceva ce doresti sa mai adaugi pe langa intrebarile de mai sus?
Da normal. Vreau să mulţumesc sponsorilor ( Lx Admin şi Stepa.ro ), ţie şi tuturor care joacă gratuit, fără voi nu se putea ajunge aici. Suntem printre primii care au găsit jocurile gratuite interesante iar alţi chiar au excelat în acestea. Alte persoane vor apărea şi noi continuăm sa susţinem informaţia, ştiinţa şi cunoştinţele GRATUITE! Urban Terror este un mic exemplu unde se poate ajunge, voi sunteţi viitorul.

Spor la frag-uri si din partea mea Urban Terror Romania !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *