Gamer`s Feedback: jucator de SmokinGuns

Primul feedback pentru voi are in prim plan jocul Smokin Guns. Acesta este un FPS ce a pornit ca si mod de Quake3. La ora actuala este un joc standalone care transpune jucatorul in mediul Vestului Salbatic, pastrand un consum acceptabil de resurse pe partea hardware. Iata ceea ce mi-a raspuns jucatorul de Smokin Guns:
1. Ce recomanzi persoanelor sceptice care privesc cu neincredere jocurile gratuite?
Scepticilor le recomand sa fie mai putin sceptici. Chiar daca este ceva comercial nu cred ca este si stralucit; la fel cum se poate spune si despre jocurile gratuite. Poate ca nu sunt excelente, dar nu va obliga sa scoateti ceva din buzunar cand le cumparati si nici nu va face mai apoi sa regretati ca la-ti cumparat; un simplu uninstall sau delete este indeajuns.
2. Dintre atatea jocuri gratuite de ce tocmai acesta? De ce nu altul?
Personal, am mai incercat si altele, dar consider ca SmokinGuns este mai special din perspectiva armelor(o singura arma cu luneta, restul devine maiestria sau lipsa de talent a jucatorului) dar de ce sa nu zic aduce si putina istorie la suprafata exact prin aceleasi arme existente in joc.
3. Jocul pe care il practici la ora actuala are Comunitate in Romania?
Smokin Guns este reprezentat in Romania decat printr-un simplu grup de discutii pe Google, accesibil la aceasta adresa
4. Pe viitor crezi ca acest joc va deveni un rival pentru unul comercial, gen Counter Strike/ WoW?
Consider ca varietatea modurilor de joc oferite de alternativele gratuite concureaza deja cu jocurile comerciale; despre Smokin Guns Romania pot sa zic doar ca mai are un drum lung de parcurs.
5. Atitudinea/comportamentul intr-un joc conteaza, care sunt recomandarile tale in aceasta directie ?
Da, conteaza foarte mult si poate face diferenta intre o pierdere de timp si un numar de minute de joc placut alaturi de juctori mai talentati sau incepatori. Eu unul recomand jucatorilor sa caute sa se destinda prin joc, nu sa se enerveze si mai rau. Decat sa fie nervosi si lipsiti de maniere cand intra pe un server de joc, mai bine fac altceva pana se calmeaza decat sa se joace.
6. Pareri personale: exista ceva ce doresti sa mai adaugi pe langa intrebarile de mai sus?
Jocurile gratuite din ziua de azi incep sa creasca ca si numar datorita imaginatiei celor care le creaza. In viitor este posibil sa avem un numar considerabil de jocuri gratuite fie ca pachete pentru distributiile linux fie ca si kituri de descarcat pentru utilizatorii de windows si/sau mac.

Acestea au fost raspunsurile primului participant, caruia ii multumesc de implicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *