Epic Games: magazin online de aplicații

Epic Games Store este un magazin online de pe care puteți cumpăra jocuri. Pe lângă faptul că este o alternativă pentru Steam, Ubisoft sau EA Store, este și locul de unde săptămânal puteți obține gratuit un joc. Descrierea acestui magazin online nu ar fi completă dacă nu am menționa și faptul că există destule jocuri Free to play care să țină ocupat orice gamer ”la început de drum”. Menționez aici că expresia ”la început de drum” nu este ironică, este ceva prin care și eu am trecut: setări minime (sau medii) la grafică sau rezoluție 1156×864 uneori chiar 720p, CPU 2 core, 4GB de RAM, placă video cu 512Mb / 1024MB VRam :)

Dacă prima parte a micului meu articol v-a atras atenția, sper că și cea mai rămas să vă placă. Epic Games Store are o secțiune dedicată aplicațiilor, atât gratuite precum și contra-cost. Câteva exemple de aplicații gratuite, zic eu și populare, ar fi: Opera GX (browser pentru jucători), browserul Brave, aplicația de chat Discord precum și Spotify. Din perspectiva celor contra-cost aduc în centrul atenției aplicația 3DMark, folosită pentru a verifica și modifica performanțele unui calculator.

În acest moment sunt puțin peste 20 de aplicații prezente în această secțiune, dar cred eu că vor mai apărea și altele pe parcurs. Acum știți și voi că Epic Games oferă lucruri interesante nu doar jocuri :) .

Denumirea Epic, Epic Games și emblema Epic Games sunt proprietatea intelectuală Epic Games, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *