Elder Scrolls Online

În cadrul unor articole anterioare am precizat câteva alternative la jocul World of Warcraft, în special dacă bugetul vostru nu vă permite să investiți bani. O alternativă mai ”murdară”, care este des întâlnită din ce am observat eu, este aceea de a juca pe servere ”private”, care de fapt imită serviciile oferite de compania Blizzard dar fără bani ci doar bazat pe donații.

Elder Scrolls Online vine să ofere acces la un joc de tip RPG dar cu mai puțin stres financiar. Acest articol adaugă o completare dacă se poate spune așa, singura diferență față de cele menționate atunci este reprezentată de faptul că jocul de bază Elder Scrolls Online, necesită o plată unică pentru statutul de membru. Dacă buzunarul este puțin mai mare puteți opta și pentru mai multe privilegii unde se aplică același tip de tarif lunar ca și la World of Warcraft care includ acces la noi zone de joc, bonus la monedele jocului și la personajele ce pot fi create. Jocul este oferit de către compania Bethesda Softworks, companie care ne-a oferit celebrele jocuri din seria Fallout.

Ca să vă faceți o idee despre joc, iată un material video realizat de un utilizator pe Youtube.

Orice program are defecte de funcționare (bug/s) iar Elder Scrolls Online nu face excepție de la acest lucru. Am descoperit că jocul blochează memoria RAM chiar și atunci când utilizatorul închide programul, lucru destul de deranjant mai ales atunci când aveți 4 Gb de RAM memorie instalată pe calculator. Producătorul nu a lansat o actualizare pentru a remedia situația dar un utilizator din rețeaua Reddit a descoperit o rezolvare temporară, care implică următoarele:
– pornirea directă a jocului prin executabilul eco.exe sau eco64.exe (executabilul pentru arhitectura pe 64 de biți)
– folosirea sincronizării pe verticală , VSync on
– modificarea felului în care este afișat jocul, din ecran complet în fereastră și înapoi la ecran complet, realizat prin combinația de taste Alt + Enter
– închiderea jocului și verificarea consumului de RAM (ar trebui să fie cu 2 GB mai puțin după închidere).

Lăsând deoparte acel defect de funcționare, dacă doriți o alternativă la ceea ce oferă Blizzard, atunci Elder Scrolls Online poate fi ceea ce vă doriți, mai ales pentru fanii Skyrim care doresc acțiune în modul de joc multiplayer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *