Desurium, tutorial de instalare sub openSUSE

desurium-logoToți utilizatorii de distribuții linux s-au bucurat recent când Steam a fost disponibil și pentru platforma lor, intr-un fel sau altul. Dacă ar fi să analizăm puțin situația și am despica firul în patru, Desura a fost prima platformă digitală pentru achiziționarea de jocuri care suporta linux, având drept bază de date pentru jocuri și depozit de unelte pentru dezvoltare site-ul web www.moddb.com.

Derivatul clientului Desura, numit Desurium s-a născut că urmare a punerii codului sursă spre accesul publicului și are rolul de a ajuta la contruirea unui client de linux cât mai stabil. Versiunea disponibilă publicului la data scrierii acestui articol este 0.8 RC3, și poate fi instalată prin compilarea codului sursă sau dacă folosiți openSUSE și Ubunutu prin pachetele precompilate specifice. Fiind o versiune intermediară defectele de funcționare pot apărea, de acea este recomandat să le raportați pentru a fi ulterior remediate.

Pentru că sunt un utilizator al distribuției linux openSUSE o să alcătuiesc un tutorial pentru instalarea clientului Desurium. Acesta este disponibil pentru openSUSE 12.2, openSUSE 12.3 și openSUSE Tumbleweed. Iată ce trebuie să faceți:
1. accesați magazinul virtual openSUSE și descărcați pachetul Desurium
2. înregistrați-vă un cont pe www.desura.com
3. porniți clientul și folosiți datele de logare de la pasul 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *