Calibre ebook management

In trecut cititul era considerat o activitate destul de placuta a timpului liber. O data cu evolutia tehnologica a evoluat si forma in care aceasta activitate se realizeaza. De la rasfoitul unei carti care uneori putea fi imprumutata pana la dispozitive compacte care pot stoca mai multe carti, unsumand un numar considerabil de pagini. Astazi am placerea sa va prezint Calibre.

Ce este Calibre?
Calibre is a free and open source e-book library management application developed by users of e-books for users of e-books. It has a cornucopia of features divided into the following main categories:
Library Management
E-book conversion
Syncing to e-book reader devices
Downloading news from the web and converting it into e-book form
Comprehensive e-book viewer
Content server for online access to your book collection

Pentru mai multe detalii privind evolutia programului accesati aceasta pagina. Personal nu detin, pe moment cel putin, un dispozitiv pe care sa pot citi cartile asa ca ma pot bucura doar de functia de administrare si vizualizare a acestora folosind calculatorul. Programul este multi-platforma fiind disponibil pentru windows, linux si mac. Pentru a obtine programul va recomand sa accesati pagina aceasta si sa alegeti in functie de sistemul de operare folosit. Ca si sursa pentru carti in format digital va recomand http://www.getfreeebooks.com/ Lectura placuta ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *