Big ”Bug” Bigpoint.com

bigpoint_logoDe ceva timp încoace flagelul jocurilor de navigator m-a cuprins și pe mine, iar o dată cu acest fenomen am ajuns să dau și peste probleme de ordin mai mult sau mai puțin tehnic. Fie că este vorba de jocuri în stadiu beta, probleme cu serverele care gestionează conturile sau pur și simplu indisponibilitate, pot face pe oricine sa devină mai irascibil, mai ales când vine vorba de interacțiunea cu departamentul de suport tehnic.

Dacă Gameloft mi-a lasat o impresie proastă prin lipsa unui răspuns din partea celor care își spun departament de suport tehnic, Bigpoint m-a uluit și mai tare. Din perspectiva departamentului de suport tehnic nu le pot reproșa nimic, au fost prompți și mi-au rezolvat problemele avute cu conturile din cadrul portalului Bigpoint.com, dar ceea ce m-a lăsat mască urmează abia acum: portalul are un defect major de funcționare (în viziunea mea) și anume butonul numit ”Șterge ID utlizator”, care în loc să efectueze sarcina din denumire efectuează doar o reîmprospătare patetică a paginii de administrare a conturilor.

Cunoscând riscurile unui defect de funcționare indiferent de natura lui, am deschis un tichet în cadrul portalului prin care i-am notificat de ceea ce am descoperit eu și cu siguranță și mulți alții înaintea mea. Răspunsul l-am primit azi la 2 zile după ce am deschis tichetul, speculez eu că sfârșitul de săptămână a cauzat întârzierea și se prezintă astfel: Salut, Este vorba despre o eroare in portalul Bigpoint, eroare care este cunoscuta de catre comunitatile de jucatori. Recomandarea ramane aceea mentionata anterior, evitati crearea de noi conturi in acest portal. Problema va fi rezolvata in viitor. Sperăm că am putut să îţi fim de ajutor prin prezentarea acestor informaţii! Multe salutări!

Concluzia întâmplării relatate de mine se poate deduce destul de ușor zic eu: cât de aproape este ”viitorul”? Personal cred că problema vă dăinui foarte mult timp de acum încolo și asta până când cineva care plătește pentru avantaje de tip premium se va stresa mai mult ca mine când va vedea că acel buton nu funcționează.

Licențiere: emblema și denumirea Bigpoint.com sunt mărci înregistrate ale Bigpoint GmbH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *