Android 7 Easter Egg

Sistemul de operare Android se află de ceva timp pe piață, iar Google compania care l-a creat s-a gândit să lase o amprenta asupra lui prin intermediul a ceea ce cunoaștem azi drept ”Easter eggs”, jocuri pe care utilizatori le pot descoperi după ce umblă prin setările dispozitivelor din dotare. Așa cum am precizat anterior, vechiul meu telefon a iesit puțin mai devreme la pensie, iar noul telefon are Android 7.0 configurat, deci am acces astfel și la un Easter Egg.

În urma unei căutări pe Google am aflat că pentru Android 7.0, jocul ales de dezvoltatori este unul în care utilizatorul colectează pisici numit Android Neko, un fel de Pokemon Go dar fără stresul consumului de resurse. Inspirația acestui Easter Egg pare să fie jocul Neko Atsume: Kitty Collector disponibil pe Google Play. Pentru activarea acestui joc vă sugerez să urmăriți acest videoclip de pe Youtube:

Funcționalitatea jocului a fost explicată de către un utilizator în rețeaua Reddit și se reduce la câteva elemente:
– mâncarea pe care o puneți pe farfurie influențează procentul în care o nouă pisică sosește. Timpul de așteptare variază și el:
15 minute pentru Bits
30 minute pentru Fish
60 minute pentru Chicken
120 minute pentru Treat
– procentul care influențează cât de nouă va fi pisica este și el important, mai ales dacă alegeti doar Chiken și Treat:
Bits 5%
Fish 35%
Chicken 65%
Treat 90%

După câteva zile de prins pisici, pot spune că jocul crează o oarecare dependență deoarece există tendința de a verifica dispozitivul pentru a vedea ce anume a ”sosit”.

Per ansamblu dacă nu aveți un joc anume în vedere și doriți ceva cu puțin stres, colectarea de pisici poate fi amuzantă. Nu trebuie să vă descurajeze faptul că uneori poate apărea una dintre pisicile deja existente în colecție. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *