Alege Software Liber !

De ce? Este util un program liber? Programele au nevoie de licenta? Ce castig daca fac asta? Ce trebuie sa ofer la schimb? Acestea sunt cateva intrebari la care Grupul pentru Software Liber alaturi de Comunitatile Ubuntu, Fedora, openSUSE si Mozilla România incearca sa raspunda, si cum mai bine asta decat printr-o distributie linux stabila si “user-friendly” .
Un site un pic mai dur care promoveaza folosirea distributiilor linux este acesta: http://www.whylinuxisbetter.net/index_ro.php?lang=ro. De ce le mai multe ori poate fi considerat sursa de fllame “windows vs linux” dar daca sunteti impartiali si va cunoasteti destul de bine necesitatile si cum le impartiti intre windows si linux atunci lecturarea site-ului nu va fi o problema(cu precadere cei care au sisteme dual-boot, windows+linux)
De vreme ce acest blog este dedicat incepatorilor asta nu inseamna ca nu va puteti imbogati cunostiitele fata de ceea ce reprezinta lumea distributiilor linux. Pentru lectura voastra va recomand sa vizitati site-ul http://alege.softwareliber.ro/ pentru a vedea raspunsurile la intrebarile formulate de mine la inceputul articolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *