AfterHours.FM împlinește 7 ani

afterhours-fm-logo
Acum ceva timp internautul din… spatele… acestui blog și-a redescoperit gusturile muzicale o dată cu sila oarecum crescândă față de posturile de muzică autohtonă cărora le lipseau acele elemente precum prospețimea sau liste de redare (a.k.a playlist) lipsite de monotonie. AfterHours.FM (AH.FM) s-a dovedit a fi o bună alternativă pentru posturile locale, descoperindu-mi propria afinitate pentru genurile de muzică electronică Trance, Progressive sau Uplifting Trance.

Chiar dacă eu nu ascult postul de 7 ani mi s-a părut corect să pun în centrul atenției modul în care a ales să își sărbătorească aniversarea, respectiv prin 77 de ore de muzică non-stop (3 zile), începând cu data de 29 mai, alături de DJ-i rezidenți și invitați (clic pe poză pentru programul detaliat). Dacă doriți să transmiteți urările voastre o puteți face în cadrul acestei topici de discuții.
7YAMC

Imnul acestui eveniment este tranzLift – Alpha Centauri (7YAMC Anthem) din partea ”Beyond The Stars Recordings”

Până când vom vedea un post de radio pe segmentul de muzică Trance și/sau Progressive în România va mai trece ceva timp, drept urmare nu ne râmâne decât să ne bucurăm… de bucuria altora.

Licențiere: emblema și denumirile AfterHours.FM respectiv AH.FM sunt proprietatea intelectuală a Afterhours.FM Inc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *