Zero Ballistics


De cand mi-am facut cont pe LGDB pot spune ca am ramas uimit de numarul impresionant de jocuri care sunt create si pentru utilizatorii de distributii linux/unix. Daca intr-un articol anterior va relatam despre Naev si despre cat de mult m-a impresionat ca si joc, astazi va voi prezenta inca unul. De aceasta data este vorba de un FPS, care din punctul meu de vedere imbina perfect stilul “eye-candy” datorita graficii si desigur un gameplay unic. De ce unic? Din simplul motiv ca este primul FPS care inlocuieste personajele umane sau extraterestre cu tancuri; tacuri care pe masura fragurilor pot fi upgradate.

Ce este Zero Ballistics? Zero Ballistics is a unique blend of first person shooter and tank combat, focusing on multiplayer gaming exclusively. Indraznesc sa adaug ca si jocul cu boti a fost implementat daca doriti sa va antrenati si sa intelegeti jocul.
Ce ofera jocul?
– Three levels set in an alpine environment
– Three different main weapons, and three secondary weapons
– Six different skills
– BeaconStrike, Deathmatch and Team Deatchmatch modes
– Best of all, it’s absolutely FREE to play

Versiunea curenta a jocului este 2.0 si o puteti descarca accesand acest link. De asemenea in cadrul acestei pagini aveti si cateva informatii despre joc, taste si gameplay. Daca doriti sa va aduceti contributia la imbunatatirea jocului o puteti face prin inscrierea pe forumul pe care dezvoltatorii il pun la dispozitia tuturor celor care vor sa se implice. Spor la frag-uri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *