Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein, oh Wolfenstein… un FPS care mie personal mi-a placut; de fapt orice joc care prezinta o viziune asupra Celui De-al Doilea Razboi Mondial imi place. Pentru cei care nu l-au incercat pana acum nu stiti ce pierdeti. Cei care l-au terminat, ca si mine de altfel, au putut constata ca actiunea este destul de bine conturata punand jucatorul in tot felul de dificultati.

Wolfenstein: Enemy Territory este creatia celor de la Splash Damage care au dorit sa capteze atentia jucatorului numai prin versiunea de multiplayer. Personal desi am jucat doar 10 minute pe un server pot spune ca mi-a atras atentia. Ce este Wolfenstein: Enemy Territory? Wolfenstein: Enemy Territory is a free, stand-alone, downloadable multiplayer game in which players wage war as Axis or Allies in team-based combat. It’s a team game; you will win or fall along with your comrades. The only way to complete the objectives that lead to victory is by cooperation, with each player covering their teammates and using their class special abilities in concert with the others. O desciere completa a jocului o puteti gasi pe pagina creata de cei de la Splash Damage. Ca orice joc bazat pe engine-ul Quake3 va asigur ca nu o sa va ceara prea multe resurse, acestea le puteti gasi pe aceasi pagina unde jocul este prezentat de creatorii sai. Pentru a putea descarca jocul site-ul va pune la dispozitie o “baraca” de unde puteti obtine o copie a jocului.

Downloadul poate dura in functie de mirror-ul ales si de banda voastra de internet. Pe langa partile bune, precum gratuitate si consum redus de resurse jocul are si o parte mai putin buna. Aceasta parte mai putin buna este reprezentat de faptul ca foloseste OSS pentru output la sunet, lucru care cauzeaza probleme chiar daca utilizatorul are wrapperul de OSS instalat pentru ALSA. Solutia gasita a fost crearea unui hack care sa forteze jocul sa foloseasca SDL: et-sdl-sound.
Distractie maxima va doresc !

Leave a Reply

Your email address will not be published.