Webhosting-ul gratuit “a la” lx.ro

Intr-un articol anterior am ales, din lipsa de fonduri dar si pentru ca respectul proiect este la inceput, un serviciu de webhosting gratuit, cu precadere unul din tara noastra, si anume lx.ro. Am realizat site-ul Comunitatii Nexuiz Romania cu ajutorul programului open-source php-fusion si dupa configurare au inceput sa apara problemele de conexiune catre site sau anumite parti ale acestuia.
Dupa 2 mailuri in care mi-am exprimat nemultumirea am decis sa il dau si pe cel final azi in care am cerut stergerea contului. A si sa nu uit ca nici la cele 2 mailuri trimise ieri nu mi s-a raspuns (probabil ca la ei sambata la pranz nu se lucreaza) si oricum nu ma mai intereseaza sa aflu justificarile lor.
Astfel inchei acest articol printr-un sfat cat se poate de prietenesc: DACA NU AVETI BANI DE UN HOSTING PLATIT, SUB NICI O FORMA SA NU APELATI LA SERVICIILE DE WEBHOSTING GRATUIT OFERITE DE FIRME DIN ROMANIA PRECUM LX.RO; va recomand sa le incercati pe cele straine, recomandarea mea la acest moment este http://www.freewebhostingarea.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *