Tranziții 3: Floss Blog devine un blog general

Întotdeauna mi-a plăcut să fiu sincer iar acest articol este încă o dovadă a acestui fapt. Dacă ați urmărit adresele web postate de mine pe rețelele de socializare unde sunt prezent, s-a putut observa o schimbare a numelui care apare atunci când ați accesat blogul meu, nu vă speriați adresa este corectă numai că pe parcurs unele schimbări au avut loc.

Altă schimbare?
Da, altă schimbare, după 6 ani de aventuri prin ținutul pinguinului și în paralel prin ferestrele mereu sparte. După mai bine de 2 ani de scris, acest blog s-a transformat într-o pasiune în care am simțit dorința să mai schimb ceva, nimeni nu îmi bagă nimic în buzunar la sfârșit de lună. Această schimbare de nume nu va afecta conținutul curent al blogului ci din contră îmi va oferi o șansă în plus să scap de monotonia pe care (uneori) o impune un blog axat pe programe mai mult sau mai puțin libere.

Deci… până la urmă ce va fi ”Blogul unui internaut”?
Blogul unui internaut va râmâne același spațiu virtual unde voi promova programe libere și comunități locale, dar alături de ele voi publica și articole care țin de programe gratuite dar cu sursă închisă ce pot fi descărcate LEGAL. Tot din aceiași perspectivă, blogul meu oferă acces celor interesați la posturi TV ce emit online și la jocuri create în HTML5, din nou puse la dispoziție de creatori în mod LEGAL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *