Smokin Guns: versiunea 1.1 aproape gata de lansare

Inca de mic am fost fascinat de filmele clasice cu Vestul Salbatic si chiar dupa atata timp inca mai simt aceeasi atractie chiar daca “vestul salbatic” a devenit oleaca mai high-tech din punct de vedere al scenelor. Cand am descoperit prima data jocul Smokin` Guns am fost fericit cu atmosfera pe care a reusit sa mi-o induca si am ramas un fan al acestuia instaland jocul atat sub distributia linux folosita cat si pe windows.

Ce este Smokin Guns?
Smokin’ Guns (SG) is a first-person shooter video game. Smokin’ Guns is intended to be a semi-realistic simulation of the American Old West’s atmosphere and was developed on id Software’s Quake III Arena Engine. Gameplay as well as locations are inspired by Western movies, particularly those from the Spaghetti western genre. Smokin’ Guns’s codebase is free and open source software, distributed under the terms of the GPL; it is built upon ioquake3, an upgrade of the original Quake III engine. The artwork and other media are licensed under a proprietary non free license.

Astazi am decis sa arunc un ochi pe saitul dezvoltatorilor sa aflu cum mai sta treaba caci versiunea cea mai recenta pe care o aveam instalata era 1.1 beta si trebuie sa recunosc ca pentru o clipa am crezut ca dezvoltarea jocului a fost abandonata. Alarma a fost falsa, jocul este in continuare dezvoltat chiar daca echipa care lucreaza la el s-a mai redus. Astfel, versiunea curenta a jocului este 1.1 RC 1 si conform acestei topici se afla in testare publica iar pana acum feedbackul postat pentru dezvoltatorii jocului este unul pozitiv din ce am putut citi; in alta ordine de idei acest RC 1 poate fi de fapt versiunea finala 1.1 care va fi ulterior lansata. Daca doriti sa testati Smokin Guns 1.1 RC 1 accesati acest link si alegeti un mirror potrivit pentru descarcarea jocului. Distractie maxima ! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *