Portalul de jocuri Aeria

Intr-un articol anterior v-am prezentat trei mari producatori de jocuri fie ele descarcabile, fie ele de browser, care la nevoie pot indeparta catusi de putin plictiseala. Astazi voi completa ceea ce am prezentat in acel articol printr-un nou producator gasit de mine, Aeria Games and Entertainment.

Aeria Games, based in Santa Clara, California, is an online games publisher. Aeria Games & Entertainment Inc. (AGE), a subsidiary of Aeria Inc. (www.aeria.jp) in Japan, is developing an Internet gaming portal for MMORPGs in the U.S. It focuses on massively multiplayer online role-playing games, licensing games from (primarily Asian) developers for a North American audience. A European subsidiary office, Aeria Games GmbH, is located in Berlin, Germany and in the summer of 2010, another subsidiary office opened in São Paulo, Brazil.

Pe cat de complex este portalul prin jocurile pe care le ofera, pe atat te descurajeaza sa nu privesti catre jocurile descarcabile din simplul motiv ca sunt create numai pentru windows. Tot raul spre bine insa, jocurile de browser sunt disponibile indiferent de sistemul de operare, cerintele fiind o conexiune de internet stabila si un browser. Daca va asteptati la suport pe limba romana o sa fiti dezamagiti, acesta nu exista dar macar unele jocuri de acolo sunt create special pentru fani de anime…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *