Mozilla Firefox 21

firefoxAcum câteva ore am ajuns acasă după scurta mea vacanța nebugetară și am început să mă pun la curent cu lucrurile ce s-au petrecut în cele 4 zile de relaxare totală. Pe lângă podcasturile menționate în articolele anterioare aleg să închei această zi de revenire aducând în centrul atenției Mozilla Firefox, versiunea 21.

Personal am renunțat în a folosi acest browser ”by default” în favoarea Google Chrome, dar este în continuare instalat în calculator cu rangul de ”bătrân înțelept”, găsind existența lui un câștig. Mozilla Firefox 21 aduce cu sine următoarele schimbări:
– componenta Social API suportă mai multe rețele de socializare, respectiv Cliqz, Mixi și msnNOW
– suportul pentru Do Not Track (DNT) a fost îmbunătățit
– suport preliminar pentru Firefox Health Report
– a fost implementat un sistem prin care utilizatorul primește sugestii pentru îmbunătățirea timpului de pornire a navigatorului atunci când este nevoie
– diferite vulnerabilități ce cauzau probleme de securitate

Lista completă a schimbărilor poate fi vizualizată în cadrul acestei pagini web. Pentru a descărca versiunea 21 a navigatorului de internet Mozilla Firefox accesați mirror-ul Ines și alegeți versiunea corespunzătoare. Pentru utilizatorii de Windows trecerea la versiunea 21 este și mai simplă folosind funcția de actualizare a navigatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *