MaxTrack Wireless Deskset

Recent mi-am pus în minte să încep să mai reduc din ”căblăria” de pe lângă unitatea calculatorului și spre bucuria personală am reușit să găsesc niște căști wireless destul de bune în raport cu prețul lor, cireașa de pe tort fiind faptul că le-am cumpărat dintr-un hipermarket și nu dintr-un magazin specializat. Feedback pe scurt: sunt bestiale, sunetul este plăcut și la un nivel mai mic al volumului.

Schimbarea cu căștile a fost atunci, acum ”căblăria” s-a mai redus prin faptul că am găsit un set compus din tastatură multimedia wireless și mouse wireless marca Trust. De astă dată situația a fost diferită, am achiziționat perifericele dintr-un magazin specializat, mai precis ultimul set pus la vânzare și asta mai mult din noroc chior căci mersesem să cumpăr niște DVD-uri… unde dai și unde crapă. Ca și în cazul căștilor, setul wireless este motorizat de baterii deși la căști tendința este de a le converti in căști cu fir, prin intermediul unui transmițător USB care a fost recunoscut și configurat imediat de Windows 7 Ultimate. Durata de viață a bateriilor pentru aceste dipozitive fiind undeva în jur de 6 luni din ce a zis vânzătorul, dar o să aflu eu pe parcurs cât rezistă cu adevărat. Pe partea de interferențe trebuie să aveți grijă pe lângă ce echipamente plasați acest set wireless.

Voi ce aveți în minte să înlocuiți de sărbători pe la ”calculiciul” personal?

Licențiere: emblema și denumirea Trust, precum și denumirea MaxTrack Wireless Deskset sunt proprietarea Trust International B.V.

PS: îmi cer scuze dacă calitatea pozelor pot jigni retina cuiva, sunt făcute cu umilul meu telefon mobil marca ”nu spun firma” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *