Mari0

mari0Nu stiu ce jocuri v-au marcat pe voi atunci cand erati mici copii dar stiu cu siguranta care anume m-a marcat pe mine: Super Mario Bros. Clipe minunate ale copilariei cand tineam joystick-ul in mana si ma chinuiam sa inving diferite creaturi doar pentru a salva o printesa. Astazi in timp ce imi savuram cafeaua si “rasfoiam” diferite site-uri am fost uimit sa aflu ca acum doua zile a fost lansat un remake numit Mari0.

Ce este Mari0?
A complete from scratch recreation of Super Mario Bros. with a focus on perfectly imitating the feel the 1985 classic gave us. Then give Mario a portal gun, add puzzle game mechanics from Portal and there you go. And if that wasn’t crazy enough, play 4-player coop, with everyone having their own Portal gun!. Pentru aceeia dintre voi care se intreaba de ce “Mari0” si nu Mario, cred eu ca raspunsul este destul de usor de inteles, nu? Numele “Mario” este marca inregistrata a Nintendo.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest joc precum si pentru a obtine o copie a acestuia va sugerez sa accesati acest site. Daca aveti dubii in ceea ce priveste jocul poate avampremiera lui va ajuta sa ajungeti la o decizie. Vizionare placuta si spor la joc ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *