Jurnal de gamer: Proiectul Plutonium

Atenție: acest articol nu încurajează descărcarea de materiale software (jocuri) fără o licență validă !

Jocuri precum Call of Duty Modern Warfare 3 și Call of Duty Black Ops 2 sunt pe piață de ceva timp, iar numărul de jucători a scăzut drastic conform statisticilor colectate de acest website, fie din cauza celor care trișează sau fie din simplul motiv că au trecut la un alt titlu al seriei pe care să îl numească drept ”favorit”. De vreme ce titlurile seriei Call of duty nu sunt suportate de platforme online de cloud gaming precum Geforce Now, singura metoda de a juca titluri mai noi implică achiziția unui calculator performant.

Proiectul Plutonium a apărut în anul 2017, oferind o alternativă pentru cei care nu doresc să renunțe la Call of Duty Modern Warfare 3 și Call of Duty Black Ops 2 (inclusiv modul Zombies). Programul cu același nume este compatibil cu versiunile jocurilor cumpărate de pe Steam si oferă access la un număr decent de servere față de acele Lobby-uri mai mult goale pe care ajungem să fim conectați. Înainte de instalarea programului Plutonium, trebuie să aveți în vedere faptul că acesta poate fi rulat pe Windows 8.1, Windows 10 sau Windows 11, pe arhitectura de 64 biți, cu o versiune cât mai recentă a .NET

Descărcarea programului se face prin accesarea acestui link. Suportul tehnic pentru acest program poate fi obținut prin accesarea forumului sau desigur prin intermediul canalului de Discord. Spor la fraguri! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *