Jurnal de gamer: Need for Speed Heat

Trebuie să recunosc că nu m-au luat căldurile când am observat ca primul joc din franciza Need for Speed care este suportat de GeForce Now este Heat, al celor de la Electronic Arts desigur. Personal mă așteptam la Need For Speed Rivals sau de ce nu la Need for Speed Payback, chiar dacă au niște ani vechime sunt încă destul de populare… dar nuuuuuu, ei au peferat Grand theft auto 5… pardon Need for Speed Heat :)

Inteligența artificială își face treaba de minune, dacă ați ales dificultatea medie la început o să vedeți despre ce vorbesc după ce jucați primele 3 curse în modul de joc Day. În cazul în care vă gândiți la aventură și oleacă de treabă cu ”poliția din joc” treaba e cam aceiași în modul de joc Night.

Poate sunt eu mai ”ruginit” dar am ales o abordare diferită și anume oleacă de grinding, pe dificultate ușoară astfel încât să pot câștiga pe timp de zi cursele, respectiv pentru a face bani cu care să fac îmbunătățiri mașinii second hand cumpărate… în joc din nou țin să menționez :) . De îndată ce aveți bani de îmbunătățiri puteți încerca modul Night fie pe dificultate usoară la început spre medie. ori direct medie.

Povestea este trăznet… ajung să conduc mașina vandută de un tip al cărui proprietar inițial a fost sora lui ?! Se desfășoară o adevărată dramă la începutul jocului pe care trebuie să o vedeți și respectiv să o înțelegeți dacă vreți.

Comparația cu Grand theft auto 5 apare de la playlistul cu melodii din timpul jocului, nu mai este de exemplu rock-ul din Need For Speed Rivals, este un fel de ”radio șanț” combinat cu oleacă de dragoste latină care personal nu îmi place. Dacă v-am pus pe gânduri cu aceste cuvinte și considerați că greșesc vă rog să mă contraziceți în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *