Jurnal de gamer: Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 este unul dintre titlurile care se află în librăria mea de jocuri de pe Steam de ceva timp. A fost opțiunea mea după jocul ”The Crew” al celor de la Ubisoft, care ulterior a ieșit la pensie. Din păcate pentru mine se pare și pentru Forza Horizon 4 situația este cam aceiași, jocul va fi retras din cadrul magazinelor digitale pe data de 15 decembrie 2024. Astăzi suntem pe 1 iulie 2024, ceea ce înseamnă că până în decembrie mai avem 6 luni în care să explorăm un joc destul de interesant, oferit de Xbox Game Studios.

Am jucat și terminat destule jocuri din seria Need For Speed, dar singurul lucru pe care Electornic Arts nu l-a explorat la capacitate maximă, a fost să dezvolte mai multe versiuni de tip open-world (lume deschisă în română), unde jucătorul să aibe libertatea de a alege ce anume eveniment să parcurgă și când (Need for Speed Rivals mi se pare singurul reușit la acest aspect). Din ce am citit, franciza Forza Horizon, a fost unul dintre jocurile care a evoluat destul de mult în timp iar Forza Horizon 4 nu este excepție.

Practic, dacă sunteți ca mine și nu ați ajuns vreodată prin Anglia, nici măcar cu gândul 🙂 acest joc vă aduce în prim-plan tara în care acțiunea jocului se petrece. Peisajele rurale sunt îmbinate perfect cu cele urbane, iar stresul de a lovi obstacole este minim, astfel încât să ne putem concentra pe ceea ce contează: experiența de a conduce.


Interfața grafică prin care administrăm profilul jucătorului și setările este de asemenea ușor de folosit.

Nu știu câte anume lucruri se vor schimba dar cu siguranță va fi unul dintre acele titluri, la fel cum este și cu Need for Speed Most Wanted 2005, pe care le voi juca periodic. Găsiți jocul Forza Horizon 4 la o reducere bună pe Steam. Distracție plăcută ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *