Jocuri free 2 play

Primul joc de tipul free 2 play cu care am intrat în contact a fost Team Fortress 2, pe atunci această nișă avea prea puține titluri din care să alegi ceva care mențiune un echilibru între cei care plătesc să stea în față și cei care nu au bani dar care totuși au interes. În acest moment dacă nu aveți bani decât de țigări și nu de jocuri, pe Steam există destule jocuri Free 2 Play din care să alegeți. Atenție totuși să aveți în vedere faptul că la unele vă trebuie un calculator mai puternic și spațiu mai mult pe disc.

Personal, pe lângă Team Fortress 2, mai prefer încă 2 jocuri free 2 play: Warframe și Destiny 2 devenit recent gratuit. Unul dintre lucrurile care îmi plac la aceste jocuri este modul cooperativ (Co-Op) deoarece aici am observat că mai puțin contează cât ai plătit dacă nu ești capabil să reziști la valuri de inamici superior numeric dar și ca forță.

Warframe, va consuma 35 GB spațiu. Dacă aveți un calculator cu procesor Intel Core 2 Duo e6400 și 4 GB RAM atunci probabil că o să vă puteți bucura de experiența jocului. La această ecuație mai trebuie să adăugați și o placă video care are aibe minim 512 MB RAM, iar sistemul de operare trebuie să fie minim Windows 7 pe arhitectura de 64 biți. Desigur simt nevoia să menționez aici că o placă Nvidia este cea mai bună alegere :) .

Destiny 2 – New Light, este un joc devenit recent free 2 play, pentru care de asemenea vă trebuie minim Windows 7 pe arhitectura de 64 biți. Din punct de vedere al resurselor aveți nevoie de un procesor Intel® Core™ i3 3250 3.5 GHz, 6GB RAM, o placă video cu 2 GB RAM și desigur 105 GB spațiu pentru fișierele jocului. Ceea ce este de menționat aici este faptul că a fost lansat pe platforma celor de la Blizzard numită Battle.net (așa cum apare în prezentarea video de mai jos), dar când a devenit Free 2 Play a migrat catre Steam :)

Pe final mai adaug faptul că râșnița mea de calculator are un procesor Intel Core i5-3470, 12 GB RAM, placă video Nvidia GeForce GT 710, 1 disk de 1TB Western Digital Blue și desigur sistemul de operare este Windows 10 Pro. Recunosc la primul joc mă folosesc de setări mixte care mă plasează undeva la mijloc, dar la Destiny 2 am aplicat setările minime pentru că o dată calculatorul nu este prea puternic dar și pentru că unele efecte grafice văzute în clipurile de pe Youtube îmi obosesc ochii.

Voi preferați ceva free 2 play ? Lăsați un comentariu mai jos dacă doriți :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.