Java versiunea 7 actualizarea 15

java_logoChiar dacă nu am publicat nici un articol referitor la Java asta nu înseamnă că povestea are un final fericit ci din contră ține mai mult de suspans și în cazul utilizatorilor de Windows, de un antivirus apt să detecteze eventualele probleme cauzate de atacurile informatice ce profită de slăbiciunile programului marca Oracle.

Data de 19 februarie 2013 a marcat lansarea unui nou set de actualizări pentru Java versiunile 6 și 7, care încă mai aveau ceva hibe după lansarea de acum trei săptămâni. Prin actualizarea 15 Oracle a vizat eliminarea unor vulnerabilități ale Java exploatate prin intermediul componentei Web Start inițiată de navigatoarele de internet dar și specifice Java Management Extensions (JMX).

Așa cum am sugerat și în articolele anterioare, este recomandat să actualizați Java astfel încât să aveți mai puține bătăi cap. Utilizatorii de Windows pe 64 de biți pot descărca versiunea specifică din cadrul acestei pagini. De menționat aici că Oracle vă aduce îmbunătățiri numai pentru versiunea 7 de acum încolo, iar pentru versiunea 6 doar contra cost. Grijă maximă ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *