Instantbird

instantbird-logo1Mai mult sau mai puțin, proiectele libere au început să fie botezate în așa fel încât să pară că fac parte dintr-un regn… cazul de față un regn digital. De la cameleon, la ovine sau urși, a venit timpul să primesc și o pasăre în mica mea grădină zoologică numită blog: Instantbird. Dacă aveți o tangență câtuși de mică cu Mozilla ca și contribuitor, mai precis cu anumite proiecte aferente, atunci numele nu o să pară prea ciudat.

Instabird este un client de mesagerie instantă care suportă rețele precum AIM, Yahoo, MSN, Google Talk, Facebook, Twitter, XMPP, ICQ și IRC. Este disponibil pentru Windows, Linux și MAC. Da… ați nimerit, Instantbird este o altă alternativă, liberă desigur, la programele de chat existente la ora actuală. Pe lângă accesul la rețelele anterior menționate, clientul de mesagerie instantă a fost conceput în așa fel încât să fie ușor de folosit și ușor de personalizat.

Cea mai recentă versiune a programului Instantbird este 1.3, care aduce cu sine îmbunătățiri pentru componentele IRC și Twitter, alături de două noi rețele specifice XMPP, anume Odnoklassniki și VKontakte. Mai multe detalii despre versiunea 1.3 aveți în cadrul acestei pagini iar link de download aveți pe pagina principală a produsului software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *