Închidere magazin online PS3, Vita si PSP

Nu trebuie nimeni să fie suprins de acest lucru, Sony a pus în centrul atenției consolele PlayStation 4 și PlayStation 5 de ceva timp. Totuși este de apreciat că au transmis mail informal în care să mă anunțe de faptul că posibilitatea de accesare a magazinului online, denumit PlayStore, de pe dispozitivul meu PS3 nu va mai fi disponibilă după data de 2 iulie 2021. Aceiași dată a fost aleasă și pentru deținătorii dispozitivelor PlayStation Portable (PSP) iar pentru cei cu PlayStation Vita data de închidere va fi pe 27 august.

Conform datelor prezente și pe site-ul dezvoltatorului, după data de 2 iulie o să puteți descărca (sau redescărca) numai jocurile sau materialele multimedia pe care le dețineți. În acest moment dacă dețineți o consolă PlayStation 3 ca și mine aveți două opțiuni: fie o vindeți pe undeva sau până pe 2 iulie mai cumpărați jocuri pe care le doriți în portofoliul vostru.

La cum progresează tehnologia streamingului de conținut multimedia, inclusiv jocuri, cel mai probabil vom ajunge să deținem un dispozitiv care să fie capabil să redea conținutul și o viteză bună de internet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *