In centrul atentiei: Tile Racer

tileracerIn cadrul articolelor anterioare “In centrul atentiei…” am vorbit despre diferite programe care au in spate o echipa de dezvoltatori activi si care desigur se bucura de sustinerea unei comunitati de utilizatori. Astazi doresc sa va prezint un proiect inactiv care ne-a oferit un joc destul de interesent in opinia mea: Tile Racer.

Ce este Tile Racer?
Tile Racer is a freeware 3D stunt racing game which features realistic car physics and an in game track editor to create new maps to race on. Jocul este produsul unei echipe de dezvoltatori numita Model View si este disponibil pentru sistemele de operare Windows si Linux.

Din pacate istoria recenta a relevat faptul ca proiectul este mort iar motivul clar pentru incetarea activitatii nu este cunoscut nici acum; pacat dar asta e… Astfel, daca va stiti fan al jocurilor care pun accent mai mult pe cascadorii si nu doriti sa dati bani sau sa piratati ceva, atunci Tile Racer poate fi ceea ce cautati. Pentru a obtine o copie a jocului accesati acest link si alegeti pachetul specific sistemului de operare avut.

Personal jocul ma impresioneaza si acum chiar daca ar mai avea nevoie de imbunatatiri. Faptul ca are un editor mi-a oferit sansa sa creez harti mai dinamice care se pot finaliza undeva intre 4 si 10 minute marind astfel timpul petrecut in joc. Astfel pe langa hartile initiale oferite de joc va pun la dispozitie si o arhiva cu harti create de mine care sper eu sa va placa. Spor la condus ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.