In centrul atentiei: serviciul imo.im

In timp ce imi verificam conturile de pe retelele de socializare, am dat peste postarea cuiva care prezenta un link catre un serviciu de mesagerie instanta care nu necesita instalarea vreunui program in calculator, poate doar un navigator de internet la o versiune cat mai recenta. Astfel, daca va place sa palavragiti despre orice dar totusi doriti sa apasati pe butonul “X” atunci cand anumiti ochi indiscreti nu trebuie sa vada ce faceti sau pur si simplu cand alte alternative nu exista, atunci https://imo.im/ poate fi exact ceea ce va trebuie.

Deci, ce este si ce face imo.im?
imo.im is a web-based service that allows users to hold text, voice, and video chats on multiple instant messaging protocols. Currently supported protocols include MSN, Skype, Yahoo Messenger, Google Talk, Facebook, AIM/ICQ, Jabber, MySpace, Hyves, VKontakte and Steam. The service is free and requires no user-registration or sign-up. Pe langa disponibilitatea oferita prin intermediul unui navigator de internet, echipa mai ofera un suport si pentru dispozitive mobile precum cele cu Android, telefoane Nokia, iPhone, ipad sau Blackberry prin intermediul unui program care poate fi descarcat gratuit.

Simplitatea acestui serviciu de mesagerie m-a determinat sa il pun in centrul atentiei si sper eu sa va fie util. Nu uitati: atunci cand stati la un “pahar de vorba” aveti grija cu cine o faceti. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *