Grupul Utilizatorilor Români de Linux

Asa cum utilizatorii de windows din Romania au forumuri dedicate sau grupuri de discutie, asa este si cazul utilizatorilor de linux din Romania.
Site-ul principal care contureaza cel mai bine comunitatile de linux de pe teritoriul Romaniei este reprezentat de Wiki.lug.ro. In clipa urmatoare sunt sigur ca intrebari precum “Si cu ce ma avantajeaza asta?” sau “Cum imi este mie utila o astfel de informatie?” apar in mintea voastra. Faptul ca exista comunitati de utilizatori de linux in orasul tau sau judetul in care iti ai domiciuliul, iti poate oferii in primul rand sansa de a socializa si cu alti utilizatori de linux si in al doilea rand iti ofera sansa de a obtine ajutor atunci cand ai nevoie de el. Comunitatile Linux din Romania sunt listate pe acest site. Aceasta lista cuprinde link-uri catre adresele comunitatilor locale de utilizatori linux, adrese ale organizatiilor care ofera de asemenea ajutor utilizatorilor linux, precum si cai de comunicare prin intermediul IRC.
Nu ezitati sa cereti ajutorul si altor utilizatori de linux din orasul sau judetul de resedinta, de multe ori si ei pot aduce o contributie importanta atunci cand forumurile sau grupurile de discutie ofera solutii ce uneori pot fi dificile de pus in practica de catre incepatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *